Kære mtb-o'rytter
Weekenden d. 7.-9. april 2006 (den første weekend af påsken) arrangerer jeg en MTB-O camp på Bornholm. Jeg vil forsøge at samle alle med interesse for mtb-o, og samt dem der satser på VM og EM 2006 i Finland og Polen som en optakt til den kommende sæson. Der vil blive 2 mtb-o træninger om dagen i de bornholmske superskove, samt forhåbentlig både tekniske og teoretiske workshops som fx: stejle op- og nedkørsler, passage af grøfter og liggende træstammer, flyvende klip af SI-poster, de internationale regler ved VM (kørsel i skovbund), gennemgang af kort fra VM området, toptuning af cykler, skift af slange, kædesamling, værktøj i min sadeltaske, diskussionoplæg: hvad vil vi med mtb-o i DK?, osv.
Der ligger ikke noget fast program endnu, men dette er blot nogle af de ideer jeg har haft.
Jeg satser på at vi skal køre ca. 10-15 km baner om formiddagen og eftermiddagen, samt måske en 30 km bane som lejr-mesterskab. Det er selvfølgelig helt valgfrit hvor meget man vil deltage i.
Hvis skovtilladelser bliver godkendt skal vi køre i:
1) Vestermarie plantage + Jomfrubjerget (Rytterknægten)
2) Bolsterbjerg + Bastemose
3) Svinemose + Lindesbjerg
4) Varperne + Plantagerne
5) Hasle Lystskov + Blykobbe Plantage
6) Rø Plantage
7) Rønne Plantage + Blemmelyng
8) Dueodde
Det giver samlet ca. 10.000 ha skov!
Hvordan når man så alt det på en weekend? Det gør man heller ikke, men der bliver mulighed for udvidelse af liftkort(lejrkortet) til at omfatte mandag og måske tirsdag d. 10.-11. april alt efter hvor mange der udtrykker ønske derom.
Det skal heller ikke kun være 100% træning, så vi medbringer nogle kasser øl og kager, så der bliver "After-mtb-o-ing" hver aften.
Overnatning bliver desværre ikke på produktionshøjskolen midt i Almindingen, men på et endnu ukendt vandrehjem (Rønne eller Dueodde). Til gengæld bliver det med hel-pension og svømmebasin. Prisen bliver ca. 190 kr. pr. dag (inkl. mad) samt ca. 100 kr. for samtlige kort.
Vi sørger for noget samtlet fyld-alle-biler transport.

Er der noget her der har fanget din interesse vil jeg meget gerne have melding tilbage meget snart med følgende info:
1) Forhåndstilmedling. Den er IKKE bindende, men jeg vil gerne vide ca. hvor mange der vil med, så jeg kan booke plads på vandrerhjem.
2) Hvor mange dage du ønsker at deltage (fra ankomst fredag aften d. 7/4 til tirsdag eftermiddag d. 11/4)
3) evt. foreslag til workshop-indslag (og er du mester i denne disciplin og vil stå for den, kan der måske laves en rabatordning for turen)

Forhåndstilmeldte bliver sat på en liste på OK Østs MTB-O hjemmeside, så andre interesserede kan følge med i hvem der vil med.

MVH
Johan H Jacobsen
OK Øst Birkerød, MTB-O gruppen

johan.jacobsen@gmail.com